Oy HW-Company Ltd on vuonna 1989 perustettu tukkukaupan palveluyritys, joka tuo maahan kansainvälisesti tunnettuja ja laadukkaita asusteita, kenkiä ja varusteita urheiluun-, ulkoiluun-, metsästykseen ja ampumaurheiluun.


Maahantuomiamme tuotemerkkejä ovat mm. Swedteam, Tenson, Salming, Seger, Weather Report, Auclair, Kettler, AKU, Pilla, Walther, Hämmerli, Clever, Fiocchi, Tunet ja Antonio Zoli.


Yhtiön ydinosaamiseen kuuluu myös yksilöllisten yritys-, profiili- ja työvaatteiden valmistuttaminen ja toimittaminen niin yksityiselle kuin julkiselle sektorille. Kauttamme saat myös oheispalvelut, kuten varastointi, suunnittelutyö, painattaminen ja brodeeraukset.


Edustamme Pohjoismaiden johtavaa profiilivaatteisiin ja mainoslahjoihin erikoistunutta Be Your Brand-konseptia, jonka myötä valikoimiimme kuuluvat mm. tuotemerkit Craft, Cutter & Buck, Projob, Clique, Sagaform, Kosta Boda jne.


Yrityksen pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Kokkolassa. Kuopiossa ja Oulussa ovat myyntikonttorit. Vantaalla palvelemme asiakkaitamme vaatetus- ja muotialan upouudessa Fashion Center kauppakeskuksessa, jossa sijaitsee myös ”HW Showroom”. Yrityksen palveluksessa on 12 henkilöä. Kuluvan tilikauden arvioitu liikevaihto on n. 5 miljoonaa euroa ja yritys omaa vahvan AAA-luottoluokituksen.


Tervetuloa asiakkaaksi!

 


TIETOSUOJASELOSTE

 

1. REKISTERINPITÄJÄ

 

Oy HW-Company Ltd

Yrittäjäntie 6, 67100 Kokkola

 

2. YHDYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA

 

Janne Ruokonen, myyntipäällikkö

Yrittäjäntie 6, 67100 Kokkola

puh. 040 024 7466

 

3. REKISTERIN NIMI

 

Oy HW-Company Ltd asiakasrekisteri

 

4. HENKILÖTIETOJEN KÄSIOTTELYN TARKOITUS

 

Rekisteritietoja voidaan käyttää Oy HW-Company Ltd:n ja asiakkaan välisen asiakassuhteen ja asiakkaalle tarjottujen palveluiden tuottamiseen, hallintaan, hoitamiseen, ylläpitämiseen ja kehittämiseen sekä palveluita koskevaan rekisterinpitäjän suorittamaan markkinointiin ja tilastollisiin tarkoituksiin.

Rekisteritietoja voidaan käyttää HW-Company Ltd:n -palveluiden sekä siihen liitännäisten muiden rekisterinpitäjän palveluiden tai muiden palveluntarjoajien ylläpitämien palveluiden toimittamiseen asiakkaalle tai asiakkaan hyväksi.

Asiakkaalla on oikeus kieltää itseensä kohdistuva suoramarkkinointi.

 

5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

 

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Oikeushenkilöt, yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot
  • Asiakkaan perustiedot, kuten etu-, sukunimi, y-tunnus ja yhteystiedot
  • Asiakasnumero ja/tai muu vastaava tunnus
  • Asiakkuuteen ja sopimuksiin liittyvät tiedot sekä asiakashistoria
  • Laskutustiedot
  • Asiakkaalta itseltään saadut tai tämän suostumuksella kerätyt muut lisätiedot
  • Muita yrityksen/asiakkaan toimintaa kuvaavia luokittelutietoja

6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

 

Tiedot kerätään suoraan rekisteröidyltä itseltään tai kotisivujen tietolomakkeella henkilön itse syöttäminä. Henkilötietoja voidaan päivittää väestörekistereistä ja muista kolmansien osapuolten rekistereistä.

 

7. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET

 

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti.

Tietoja voidaan luovuttaa rekisteröidyn erillisellä suostumuksella rekisterinpitäjän yhteistyökumppaneille. Ilman suostumusta tietoja luovutetaan vain viranomaiselle lain edellyttämissä tilanteissa.

 

8.  TIETOJEN LUOVUTUKSET EU:N TAI ETA-ALUEEN ULKOPUOLELLE

 

Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle ilman rekisteröidyn suostumusta.

 

9. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

 

  • Manuaalinen aineisto: Rekisteri ei sisällä manuaalista aineistoa.
  • Sähköisesti käsiteltävät tiedot: Sivujen toteutuksessa on hyödynnetty teknistä tietosuojaa, jolla pyritään huolehtimaan siitä, että syötetyt tiedot säilyvät muuttumattomina ja ovat saatavilla vain tietoon oikeutetuille.

Rekisterin tietojenkäsittelyyn on käyttöoikeudet vain niillä rekisterinpitäjän henkilöstön jäsenillä joiden työtehtävien suorittaminen sitä edellyttää. Rekisterin tietojen muokkaaminen ja lukeminen edellyttää henkilökohtaista tunnistautumista järjestelmään. Rekisteristä suoritetaan säännöllinen varmuuskopiointi.

 

10. REKISTERÖIDYT OIKEUDET

 

Rekisteröidyllä on EU: tietosuoja-asetuksen 679/2016 artiklan 15 -21 mukaisesti oikeus saada pääsy tietoihin, pyytää tietojen oikaisemista tai poistoa, rajoittaa käsittelyä, siirtää tiedot järjestelmästä toiseen sekä vastustaa henkilötietojen käsittelyä.

 

Edellä mainittuihin oikeuksiin viitaten pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

 

Oy HW-Company Ltd

Yrittäjäntie 6, 67100 Kokkola

Puh. + 358 20 730 1 730

 

tai sähköpostilla info (ät) hw-company.fi

 

11. MUUT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN LIITYVÄT OIKEUDET

 

Rekisteriä ei luovuteta ulkopuolisille suoramainontaan, etämyyntiin, muuhun suoramarkkinointiin eikä markkina- tai mielipidetutkimuksia varten.